.
دیروز خیلی روز عجیب غریبی بود . بیشتر #غریب .
به دلم بود که حتما برم ولی کلاس داشتم. کفش مناسب نداشتم . لباسم کم بود واسه سرمای بیرون خونه . کیفم بزرگ بود و سنگین . همه چی رو شبونه اوکی کردم که بتونم برم .
این چند روز گریه نکردم ! ولی بغض توی گلوم نرفت که نرفت .
دلم نخواست گریه کنم چون از ته دل اعتقاد دارم چنین شهادتی ، #لیاقت میخواد . #عشق واقعی میخواد . وجود میخواد . #آزادگی میخواد .
که ما .
.
تو راه کربلا که بودم ، به مرقد #حر_ابن_ریاحی سر زدیم .
خیلی اونجا رو دوست داشتم . چون هرچی و هرکی که باشی ، بازم #لیاقت میخواد که بتونی لحظه اخر تصمیم درست بگیری .
.
دیروز از ۸ صبح پیاده رفتیم تا ۵ بعدازظهر .
[ خیلی بود ، اونم واسه منی که همین اواخر بخاطر اینکه یه دوستی منو برد یه جای تفریحی واسه قدم زدن ولی یه جایی که واقعا فقط واسه قدم زدن بود ! نه خوراکی بود نه جای نشستن درست حسابی ! و خب طبیعتا انقدر غر زدم سرش که بعد اون قرار کلن ارتباطمون کات شد ! :) ]
دیشب که میخواستیم بخوابیم ، مریم بهم گفت که مُسَکِن بخورم وگرنه خوابم نمیبره . یادم رفت و وقت خواب نخوردم .
و جالبیش واسم اینه که پاهام درد نمیکنه .
شاید چون تموم لحظه هایی که قدم میزدم تو سرم این بود که
" سردار . ۴۰ سال کار کردی که ما آروم زندگی کنیم ، آخرشم ما #خواب بودیم که رفتی . دمت گرم مَرد "
.
این چند روز حدود ۲۰ نفر آنفالو کردن که تشکر لازم رو به عمل میارم چون میدونم با اینکه آنفالو کردن ولی پیگیرن ????????
دو سه نفری هم انقدر بد و بیراه های " نون خور نظام هستی ؟ " و " .مال " و فلان فلان بستن به ماها که با کمال میل بلاک آنبلاکی کردیم و انشالله هرگز دیگه راهمون نمیخوره به هم تو زندگی ، چون هیچوقت توی زندگیم به کسی که هرجور فکر و اعتقادی داشته که به من نمیخورد کنار اومدم ، #پذیرفتم که نگاه هرکسی به یه مساله میتونه هرچیز متفاوتی باشه ، #کناراومدم با هر حرفی که فکر میکردم داره زندگیم رو عوض میکنه و حتی بدتر میکنه [ که کرده ! #علی_برکت_الله ] ولی بازم فقط حرفم رو زدم و رد شدم و لبخند زدم .
بد بار کسی نکردم . تیکه ننداختم ‌که آتیش بزنم قلب کسی رو !
نه که نمیتونستما ، ولی هرکی وقتی یه عقیده ای داره پاش باید وایسه!
.
امام حسین گفت " #اگر_دین_ندارید_لااقل_آزاده_باشید "
ما که همچین دین و ایمون سفت و محکمی نداریم .
لااقل بذارین #آزاده باشیم .
.
به امید یه ایران آزاده ????????????
به امید ایرانی های آزاد با هر عقیده ای که ایرانمون رو دشمن شاد نکنه . ????????
.

میخواد ,واسه ,آزاده ,خیلی ,آنفالو کردن ,لیاقت میخواد منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

کوچه علی چپ اجناس فوق العاده فروشگاه ارزون بخر شلوار اسلش لی جین 2018 کافه پارسی | CAFEPARSI فروشگاه با کالا غرور همه چی موجوده